Opname nu beschikbaar: WEBINAR Maandag 29 juni 

Waarom uw online betaalstrategie belangrijker is dan ooit


 

Door Nicolas Bumba Malanda, Ingenico ePayments

& Greet Dekocker, Managing Director, Safeshops.be

 

 

 

Sorry, dit webinar is al geweest.

Verkrijg hier toegang tot de opname:

 

Door op de knop "Verzenden" te klikken, accepteert u dat ondernemingen van de Ingenico-groep uw persoonlijke gegevens verwerken en gebruiken om uw verzoek te bestuderen in overeenstemming met het privacybeleid van Ingenico

 

 

Met de COVID-19 pandemie die leidde tot de tijdelijke sluiting van lokale restaurants, leek de "shop local" beweging een enorme impuls te krijgen. De pandemie heeft veel nieuwe consumentensegmenten die voorheen geen gebruik maakten van online kanalen gedwongen om over te stappen op online aankopen.


Wat betekent deze verandering in het consumentengedrag voor de handelaars? We kijken naar de betalingsstrategieën die bedrijven kunnen gebruiken om hun activiteiten aan te passen, veerkracht op te bouwen en nieuwe zakelijke kansen te creëren in deze nieuwe context.


Een niet te missen webinar waarin u ons advies meekrijgt en waarin we succesverhalen met u delen.  
 

 

 

Kernpunten


 

Het huidige e-commerce landschap in België

Hoe u uw e-commerce site kunt optimaliseren: onze sleutels tot het ontwikkelen van uw betalingsstrategieën door middel van klantenverhalen

De betaallink als oplossing 

 

 

Over de sprekers


 

 

Nicolas Bumba Malanda, Channel Manager België, heeft 2 jaar geleden zijn intrede in de financiële wereld gemaakt als business developer bij Ingenico, om later te evolueren in een rol van Partner Manager. ‘Samen sterk’ is zijn motto, de verschillende e-commerce actoren op eenzelfde lijn krijgen, zodat de consument op een efficiënte en intuïtieve manier de verschillende fasen van zijn online aankoop kan doorlopen. Strategische partnerships opbouwen, en open en transaparante communicatie zijn de sleutel om dit te realiseren.

 

 

Greet Dekocker, Managing Director, Safeshops.be, zette haar eerste stappen, na haar studies handelsingenieur aan de KULeuven, in de Kredietbank (huidig KBC voor de iets jongeren onder ons). De 8 volgende jaren beet het marketingbeestje haar en deed ze volop ervaring op als marketing manager in de energiesector. Als directeur van bdma (de belgian direct marketing association) bloeide haar professionele kring open. Een wereld die ze nu nog steeds een warm hart toedraagt als directeur van SafeShops.be, de Belgische e-commerce associatie. Als Directeur van SafeShops.be is zij eveneens boardmember van Ecommerce Europe.