Deze webinar is al geweest

De opname kun je hier bekijken:

 

Door op de knop "Verzenden" te klikken, accepteert u dat ondernemingen van de Ingenico-groep uw persoonlijke gegevens verwerken en gebruiken om uw verzoek te bestuderen in overeenstemming met het privacybeleid van Ingenico

 

 

In het huidige Nederlandse e-commerce landschap zien we een verschuiving naar een mobile first approach. Juist in deze vreemde tijd zie je dat de user experience belangrijker is dan ooit; consumenten kiezen voor gemak, snelheid en laagdrempeligheid.

 

Hoe kun je hierop inspelen en optimaliseer je jouw online betalingen zodat je ook in deze tijd de bedrijfscontinuïteit kunt waarborgen?

 

In deze webinar gaan we in op de mogelijkheden rond betalen via links en laten we zien hoe je dit kunt aanbieden aan hand van praktijkvoorbeelden en succesverhalen.

 

 

Keynotes in deze webinar


 

Verschuiving naar een mobile first approach binnen het Nederlandse betaallandschap

PayByLink als betaaloplossing

Hoe je jouw e-commerce strategie kunt optimaliseren door het aanbieden van betaallinks; onze tips aan de hand van case studies

 

 

Over de sprekers


 

 

Dennis van Brakel, Key Account manager, is 4 jaar geleden gestart als accountmanager bij Ingenico ePayments na het behalen van zijn Master of Marketing aan de Erasmus Universiteit. Na 2 jaar is hij doorgegroeid naar de functie van Key Accountmanager waarbij de relatie met zijn klanten voor hem het belangrijkst is. Op Basis van een pro-actieve houding, creatief meedenken en eerlijkheid werkt hij aan lange termijn partnerships met als doel om samen met de klant een optimale betaalstrategie op maat te ontwikkelen.

 

 

 

Hans Bouman, COO PayByLink, Hans Bouman is al sinds 1996 actief op het gebied van online betalen in diverse functies van e-commerce manager bij Visa Nederland tot country manager Ogone Nederland en heeft in al die jaren duizenden bedrijven en organisaties geholpen bij het realiseren van online betaalprojecten.

 

Sinds januari 2005 is Hans ook actief als oprichter & COO voor PayByLink waarbij betaallinks op een zeer flexibele manier geïmplementeerd en ingezet kunnen worden voor diverse processen binnen bedrijven. Denk daarbij aan openstaande facturen, donaties met QR-codes, aanbetalingen/deelbetalingen, betaalverzoeken per mail en SMS, SEPA-mandaten tot en met mobiele betaalpagina’s op smartphones die gebruikt worden in de logistiek.
Klanten van PayByLink komen uit vele sectoren: e-commerce, overheid, kunst & cultuur, zakelijke dienstverlening, sport, verhuur, reizen, fysieke winkels en logistiek.