Schrijf je in voor de webinar

 

Door op de knop verzenden te klikken, accepteer je dat ondernemingen van Ingenico-groep jouw persoonlijke gegevens verwerken en gebruiken om je verzoek te bestuderen in overeenstemming met het privacybeleid van Ingenico

 

 

Uit ons marktonderzoek blijkt dat 60% van de bestellingen wordt afgebroken voordat de betaalfase is voltooid. En hoewel het handig is om de veelvoorkomende redenen te kennen waarom klanten de betaalpagina verlaten, is dat maar beprekte mate van belang. Ieder bedrijf is anders en de reden waarom klanten niet converteren, is uniek voor ieder bedrijf. Er is dan ook geen one-size-fits-all benadering voor het optimaliseren van de betaalfunnel.


Daarom kan het toegang hebben tot betaaldata een totale game-changer zijn. Duidelijke, bruikbare betaaldata kunnen bedrijven helpen het betaalproces te stroomlijnen en klanten een prettige ervaring te bieden. Het kan ook fungeren als een vroegtijdig waarschuwingssysteem, waardoor je problemen die mislukte betalingen veroorzaken kunt herkennen en deze kunt verhelpen. 

 

Volg deze exclusieve webinar om meer te leren over hoe je data-driven inzichten kunt gebruiken om conversies te optimaliseren.

 

Keynotes in deze webinar


 

Hoe conversie werkt in het betaalproces - van de betaling tot authenticatie tot autorisatie tot bevestiging

De meest voorkomende oorzaken van mislukte transacties en klanten die hun winkelmandje verlaten

Hoe data op transactieniveau je kan helpen met het identificeren en aanbrengen van verbeteringen en het optimaliseren van je betaalproces

 

 

Over de spreker


 

 

 

Jordan Vercauteren 

Growth Analytics and Performance Manager

 

Als Growth Analytics and Performance Manager bij Ingenico werkt Jordan met data-driven inzichten om het bedrijf te helpen ontwikkelen en sturen. In zijn functie combineert hij zijn analytische achtergrond met zijn betrokkenheid met het bedrijf en onze merchants. Voor MyPerformance adviseerde Jordan welke data op transactieniveau bedrijven kunnen helpen hiaten in het betaalproces te identificeren om hen te helpen hun betaalprestaties te optimaliseren. 


Voordat Jordan bij Ingenico kwam, bekleedde hij verschillende functies binnen financiële afdelingen. Hij streefde ernaar om financiën menselijker te maken door op te treden als een echte financiële zakenpartner. Jordan behaalde een masterdiploma Bedrijfseconomie aan VLEKHO (nu geïntegreerd in KU Leuven).